Malzemeler:
3 adet kabak
2 adet havuc
1/2 bardak zeytinyagi
1 bardak yogurt
2 yemek kasigi mayonez
2 dis sarmisak
tuz ve kirmizi pul biber
Oncelikle kabaklari ve havuclari rendeliyoruz. Yagdan iki kasik ayirip geri kalanini rendelenmis malzemeler ve dovulmus sarmisak ile birlikte tavaya aliyoruz. Karisimi suyu cekene kadar pisiriyoruz. Pistikten sonra sogumasi icin bir sure bekliyoruz. Bu arada yogurt, mayonez ve tuzu bir kasik yardimiyla cirpiyoruz. Pismis karisimi borcama alip uzerine de yogurtlu karisimi dokuyoruz. Ayirdigimiz yag ile pul biberi yakip, salatamizin uzerine gezdiriyoruz. Afiyet olsun...
2 comments:
Bu da çok güzel olmuştur. En kısa zamanda deneyeyim ben de. elleirnize sağlık...
Simdiden afiyet olsun canim...
Post a Comment